Top 3 vrouwen parfum 2017

1. Christian Dior Parfums

Christian Dior’s parfum, een prestige naam voor een lange tijd, is al lang in verband gebracht met een belichaming van de final touch mode, spectaculaire creativiteit, tijdloze luxe en boeiende elegantie. Van cutting-edge huidverzorgingsproducten tijdloze geuren, heeft het embleem veel van de meest modieuze en prachtige parfum producten genomen in de wereld van mode en verwondering. Christian Dior geeft een elegante verscheidenheid aan geuren, het aantrekken van supermodellen, beroemdheden en iedereen. Met behulp van de gestolde reputatie als een prominent schoonheid merk, bent u in staat om zeker te lokaliseren een Christian Dior parfum die past bij uw persoonlijkheid en stijl.

nd-13143

Alle geuren zijn er in one-of-a-kind container, rijden ze meer elegante te verschijnen. Christian Dior is trots op hun fantastische selectie van geuren voor zowel mannen als vrouwen. U ontvangt een parfum dat verfijning en vrijheid die een moderne vrouw weerspiegelt spreekt vinden. Echter, het bedrijf biedt ook geuren die moderniteit en traditie mengen. Het maakt niet uit wat je kiest, zul je zeker aanbidden.

2. Chloe

Chloe’s parfum vangt de geest van de vrouwen. Het is niet alleen met betrekking tot de bijzondere vrouw, maar met betrekking tot de rijken en ook de verschillende persoonlijkheden van alle Chloe vrouwen. Dit gladde, frisse bloemige geur roept een sublieme poederachtige roos. De effecten creëert een gevoel van veiligheid, chique en absolute verslaving.

Topnoten van lychee, fresia en roze pioen belichamen pure frisheid. Met centrum midden noten van magnolia bloem, lelietje-van-dalen en steeg tot omgeleid vrouwelijkheid. Een basis die zorgt voor fluweelzacht elegantie en bloei door middel van amber, cederhout en honing. Chloe is zeker een van de beste.

Geïnspireerd door de gegevens in de mode Chloe’s, wordt Het parfum gemaakt met een combinatie van natuurlijke en couture materialen. De fles is gemaakt met echte verzilveren die vervolgens kunnen worden opgeluisterd met een final touch. De fles is een beetje zwaar maar de zacht gebogen en geribbelde glazen portretteert ware vrouwelijkheid en kracht. De vergulde zilveren bovenkant is in reliëf met behulp van een Chloe maken waarna versierd met een hand-gebonden lint. Deze originele voorbeeld van vakmanschap, evenals de sublieme rees als geur perfect de geest Chloe huis vangt.

3. Bvlgari

Bvlgari Parfums worden gebouwd door Bvlgari, een Italiaanse juwelen en luxe goederen retailer opgericht in 1884. Hun eerste parfum, Bulgari Eau Parfumée au Thé Vert, is beschikbaar sinds 1992 als een eenvoudige en uni-sex geur, en is sindsdien uitgegroeid tot een onder de ’s werelds heetste geuren. Na verloop van tijd, heeft Bvlgari andere uni-sex formuleringen, zoals Eau Parfumée au Thé Vert Extreme en Eau Parfumée au Thé Blanc vrijgegeven. Bovendien heeft zij introduceerde ook andere specifieke parfums voor mannen, maar ook kinderen, zoals de Aqua cologne serie voor mannen, Omnia-serie voor meisjes en Petites et Mamans. Bvlgari, algemeen erkend voor hun vurige en verfijnde mode, beschikt over een uitgebreid distributienetwerk verspreid over meer dan 300 winkels wereldwijd. Het bedrijf heeft de reputatie van het merk rond de productie van schoon, fris en langdurige geuren dat vrijwel al haar parfum variëteiten karakteriseren gegenereerd. Veel first-time kopers zal waarschijnlijk verrast om te beseffen hoe veel het merk Bvlgari heeft bereikt in de korte periode van het bedrijf heeft gewerkt binnen de parfum-industrie, met de enorme assortiment van uiterst subtiele geur profielen die het biedt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *