Tattoos – Het vinden van de juiste Tattoo

Of u krijgt uw eerste tattoo of al de helft van je lichaam bedekt met tatoeages Ik ben ervan overtuigd dat u een aantal waardevolle informatie vindt u hier. Als een tatoeage verslaafde en iemand die het grootste deel van zijn wakkere uren komen met tattoo ideeën wil ik graag deel van wat ik door de jaren heen hebben geleerd te delen.

tatuajestooIk heb veel tijd doorgebracht onder tattoo artiesten in tattoo studio’s over de hele wereld en een breed scala van verschillende mensen komen door de deuren van de tattoo studio om hun lichaam permanent markeren hebben ondervonden. Vele malen heb ik af waarom het zo veel mensen gaan under the gun te krijgen geïnkt.

Mensen krijgen tatoeages voor veel verschillende redenen. Sommige mensen gewoon omdat ze van hen houden en denken dat ze er goed uitzien of verbeteren van hun uiterlijk, anderen om een ​​deel van een ‘stam’ of groep, terwijl anderen aan een belangrijke gebeurtenis in hun leven, zoals een sterfgeval te markeren of om liefde voor een ander te uiten persoon. Je zou kunnen zeggen dat er zo veel redenen om aan de slag getatoeëerd als er menselijke ervaringen. Vanwege het unieke karakter van elk personen levensreis geen twee redenen zijn ooit hetzelfde.

In deze situaties is de persoon die een tattoo heeft waarschijnlijk zet een groot deel van het denken in de tattoo en misschien wel de tatoeage zelf zal een soort van psychologische betekenis hebben; bijvoorbeeld wanneer iemand krijgt een portret tattoo van een geliefde die onlangs is overleden, dat psychologisch willen ze dicht bij hen te blijven voor de rest van hun leven. Of misschien heeft iemand al bons door een afgewezen minnaar en wil een tatoeage van een gebroken hart of gekooide vogel om hun verlies te betekenen.

Menselijke wezens hebben wordt het wijzigen van hun lichaam met inkt en staal voor vele duizenden jaren. Veel mensen zien tatoeages en body modification als een spirituele praktijk. Vóór de komst van de moderne pijnbestrijding, werd de pijn gezien als een natuurlijk onderdeel van het leven met een verscheidenheid van spirituele en sociale betekenissen. Maar naarmate de tijd rolde we begonnen om het bestaan ​​van iets buiten ons fysieke lichaam te ontkennen.

Als gevolg dat veel mensen zonder tatoeages niet kan zien langs het beeld geëtst op de personen lichaam om de diepere betekenis of symboliek achter de tattoo. Het kan vaak leiden tot een breed scala van reacties in de ‘niet-ingewijden’ van mild nieuwsgierigheid naar extreme verstoring resulteert in angst en wantrouwen van de persoon. Tatoeages door hun aard een reactie veroorzaken vooral op degenen die ze niet hebben.

Dit roept de vraag op waarom iemand zou willen om een ​​tattoo te krijgen zonder de bredere implicaties en de diepere betekenis achter de tatoeage. Zoveel mensen dwalen in een tattoo studio en heb geen idee waarom ze willen een ander dan het zien van hun favoriete rapper of basketballer en denken het zag er cool tattoo krijgen. Dus ze verspillen de tatoeëerders tijd door te zeggen dat ze willen een Nike swoosh op hun kont of een tatoeage ter grootte van een knop op hun rug. Veel tattoo artiesten zullen gewoon opgemaakt en zwijgen omdat ze dit zien als ‘brood en boter’ werk.

De implicaties hiervan zijn tweeledig. Ten eerste is de persoon is vertrokken met een echt ‘dom’ tattoo die waarschijnlijk zal worden betreurd op enig moment in hun leven. Dit kan leiden tot vele jaren van spijt misschien leiden van de persoon te worden gedwongen te verdoezelen hun lichaam als gevolg. Ot het kan leiden tot vele uren van pijnlijke tatoeage verwijderen kost tien keer zoveel als de oorspronkelijke tatoeage.

Ten tweede krijgen van een tattoo zonder afweging kan vaak leiden tot een slecht geplaatste tatoeage of slecht doordacht tattoo ontwerpen. De resultaten hiervan zijn duidelijk, maar dit is de nummer een reden waarom mensen tatoeage verwijderen in worst case scenario’s of tatoeage cover-ups. Sommige tattoo artiesten worden steeds bekend om hun cover-up werk als ze zijn voor hun eigenlijke artistieke vaardigheid. Maar mensen realiseren zich niet de plaatsing van een kleine eenduidige tatoeage kan later hebben als ze dat willen een andere tatoeage of de sociale beperkingen kan brengen te krijgen.

Tot slot voordat je getatoeëerd (hetzij voor de eerste keer of de twintigste!) Is belangrijk om diep te overwegen het ontwerp als de plaatsing van de tatoeage en hoe het kan een wisselwerking met andere tatoeages verderop in de baan. Veel mensen hebben gekregen tribal armbanden (toen ze cool!) En later besloten dat tribale tatoeages dragen geen betekenis voor hen en dat de traditionele stijl tatoeages of Keltische tatoeages kunnen meer geschikt zijn geweest. Ik heb zelf schuldig aan geweest en als gevolg van een slecht doordachte tattoo had bedekt.

Niet dezelfde fout niet maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *