Sassy kijken zonder uitgaven aan uw trouwjurk

Over 3 maanden loop ik door het gangpad en ontmoet mijn man voor het altaar. Er zijn zoveel dingen om aan te denken en zoveel voorbereidingen te treffen. Om nog maar te zwijgen, ik moet ook bedenken welke kleding ik moet dragen of ik zal uiteindelijk iets dragen dat ik niet echt leuk vind. De waarheid is dat ik al een jurk heb gekozen om te dragen, maar ik ben nog steeds aan het nadenken of het de moeite waard is om een ​​jurk uit te geven die je maar één keer draagt. Gelukkig voor mij, ik heb een vriendin die een mode-expert is en ze is heel bereid om me een handje te helpen met mijn trouwjurk-dilemma. Ze gaf me een advies over het kiezen van een trouwjurk om te dragen en gaat zoiets als dit:

“Ik heb de jurk die je wilt dragen gezien, maar ik weet ook hoe praktisch je bent als het gaat om het uitgeven van geld. De beste manier om met dit probleem om te gaan, is meer richten op het vinden van eenvoudige bruidsjurken die past bij de trend van dit seizoen 2018. Op deze manier kun je nog steeds een elegante jurk vinden, zelfs als je een klein budget hebt. ”
Ze is ook zo vriendelijk om me dit jaar foto’s te sturen van enkele van de modieuze eenvoudige trouwjurken.

1. Schede bruidsjurken – Volgens mijn vriend is schede stof erg ‘in’ dit seizoen en zij heeft deze 2 ontwerpen voor mij aanbevolen om aan te trekken.

Van de 2 ontwerpen die mij worden aangeboden, kan ik me voorstellen dat ik de tweede jurk meer draag dan de eerste. Ik wil gewoon meer huid laten zien en prachtig zijn op mijn grote dag. De eerste jurk leek een beetje traditioneel en ik zie mezelf gewoon niet dat jurk aantrekken.

2. Andere eenvoudige bruidsjurken – Afgezien van de twee jurkopties die hierboven worden getoond, heeft ze ook andere eenvoudige bruidsjurkontwerpen aanbevolen.

Ik hou van de derde jurk van de andere 2 omdat het overal het woord “elegantie” uitstraalt. Afgezien daarvan is de stijl erg modern, dus ik denk dat ik ook voor deze optie ga.

Dankzij mijn vriend kan ik nu mijn keuze beperken met slechts 2 prachtig uitziende jurken die goed zijn voor het seizoen en ook voor mijn budget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *